Hoe werkt de community?

Blauwe balk - knoppen

  • 19 mei
  • PPO-NK
  • 71

In de blauwe balk vind je de navigatie van de community.

Hieronder een uitleg per knop:

Entree

Dit is de Entreepagina van de website van PPO-NK. Hier vind je de meest actuele informatie over het samenwerkingsverband en knoppen om andere delen van de website te bekijken.

Tijdlijn

Op deze gepersonaliseerde tijdlijn zie je alle activiteiten van groepen waar je lid van bent en mensen die je volgt. Daarom is voor iedereen deze algemene tijdlijn anders.

Werkplek

De werkplek is de plek waar veel informatie voor jou bij elkaar komt. Je ziet hier alle groepen waar je lid van bent, links die je voor jezelf hebt opgeslagen, dingen die je op je leesstapel hebt gelegd en een agenda waar alle evenementen bij elkaar komen van de groepen waar je lid van bent.

Hoe leg ik documenten op mijn leesstapel?

Wanneer je op de community iets tegenkomt dat je later wilt lezen of wilt bewaren, kun je het bestand op je leesstapel leggen. Dit doe je door rechts boven in het scherm op de drie puntjes te klikken en te kiezen voor "Leg dit item op een stapel".

Groepen

Wanneer je op de knop 'Groepen' klikt, zie je de 8 groepen die je voor het laatst bezocht hebt. Boven deze 8 groepen is een balk, waaruit je een lijst kan openvouwen van al je groepen. Zoek je een groep waar je nog geen lid van bent? Klik dan op 'Alle groepen' en zoek in het scherm waarin je terecht komt naar de juiste groep.

Wie is wie?

Dit is een overzicht van alle leden van de community. Zoek je iemand, dan kun je zijn of haar naam invullen in de zoekbalk.

Agenda

Dit is jouw persoonlijke agenda. Die wordt samengesteld door alle evenementen samen te voegen uit de groepen waar je lid van bent.

Zoek

Hiermee kan je zoeken op de community naar bestanden, leden, artikelen of evenementen.

Deel

Met deze knop kun je je bijdrage leveren aan de community. Je kunt kiezen voor het delen van een bijdrage, een evenement of een groep. Wanneer je een groep wilt maken, wil je dit dan altijd even in overleg doen? Neem daarvoor contact op via communitysupport@ppo-nk.nl.

Wil je een reactie geven? Meld je dan eerst aan

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.