Nieuwsberichten

Informatiebijeenkomsten centrale warme overdracht PO-VO

  • jan 2020
  • secretariaat PPO-NK
  • 1
  • 455

Volgende week vinden de informatiebijeenkomsten plaats van de overstapprocedure PO - VO (werkwijze, planning, documentenset) én de Centrale Warme Overdracht (CWO). De inhoud van de twee informatiebijeenkomsten is hetzelfde. Jullie kunnen dus op de voor jullie meest geschikte dag of plaats komen. De informatiebijeenkomsten zijn bedoeld voor PO- en VO-leerkrachten, directeuren/teamleiders en IB-ers/ondersteuningscoördinatoren en worden gehouden op:

Maandag 13 januari van 15.45 tot 17.15 uur in Alkmaar
Jan Arentsz, Mandenmakerstraat 11, 1825 BB Alkmaar

Donderdag 16 januari van 15.45 tot 17.15 uur in Heerhugowaard
Trinitas College, locatie Han Fortmann, Beukenlaan 1, 1701 DA Heerhugowaard

In april vindt de CWO plaats.

De CWO-Alkmaar vindt plaats op maandag 6 april 2020 op Jan Arentsz, Alkmaar. De PO-scholen van Alkmaar (ook Koedijk en Oudorp), Bergen, De Egmonden, Heiloo, Schoorl, Groet en Sint Pancras worden op maandag 6 april ingeroosterd.

De CWO-Heerhugowaard vindt plaats op donderdag 9 april 2020 op Trinitas College, locatie Han Fortmann. De PO-scholen uit Heerhugowaard, Langedijk (m.u.v. Sint Pancras), Schermer en Graft-De Rijp worden op donderdag 9 april ingeroosterd. Ook de PO-scholen uit Ursem, Obdam, t Veld en Hensbroek die meedoen aan de CWO-Heerhugowaard worden op donderdag 9 april ingeroosterd.

De PO-scholen worden op één dag ingeroosterd, de VO-scholen kunnen op beide dagen ingeroosterd worden.

Wil je een reactie geven? Meld je dan eerst aan

Trefwoorden

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.