Ik maak verschil voor ons

Locatie

  • okt 2019
  • PPO-NK
  • 341
Afbeeldingsresultaat voor cool kunst en cultuur in heerhugowaard
Cool Kunst en Cultuur

Coolplein 1
1703 XC
Heerhugowaard

Parkeren voor uw bezoek aan Cool kan in parkeergarage Middenweg (=P2) of op parkeerterrein Coolplein (=P3). Volg hiervoor de P-route in het centrum van Heerhugowaard. Het maximale dagtarief van deze parkeergelegenheden is €2,00.

Sneller naar huis? Gebruik de knop`dagkaart`!
Van 17.00 uur tot 02.00 uur ‘s nachts kunt u bij de betaalautomaat in parkeergarage (=P2) en op parkeerterrein Coolplein (=P3) gebruik maken van de knop 'dagkaart'. Voordat u de conferentie bezoekt, kunt u bij de betaalautomaat op de knop 'dagkaart' drukken en dan uw inrijkaart ingeven. U betaalt €2,00 en u ontvangt uw inrijkaart retour. Na afloop van uw bezoek aan Cool kunt u direct uitrijden. U hoeft dus niet meer langs de betaalautomaat, waardoor u sneller naar huis kunt!

Trein
Vanaf meerdere NS-stations (Amsterdam Centraal, Hoorn en Den Helder) vertrekt ieder half uur een trein naar Heerhugowaard. Cool ligt op ongeveer 15 minuten loopafstand van het treinstation. Kijk voor de dienstregeling en tarieven op de website van de NS.

Bus
De dichtstbijzijnde bushaltes zijn Diamant en Stadshart. Kijk voor de dienstregeling en tarieven op de website van Connexxion.