Oudersteunpunt

Agenda voor ouders

  • jul 2019
  • PPO-NK Community Support
  • 570
  • Alle leden mogen wijzigen

In de regio zijn regelmatig bijeenkomsten voor ouders die te maken krijgen met passend onderwijs. Zo organiseert samenwerkingsverband PPO-NK ieder jaar een Oudercafé en een Passend Onderwijscafé.

Oudercafé passend onderwijs

Tijdens het Oudercafé passend onderwijs kunnen ouders met een kind dat extra ondersteuning nodig heeft andere ouders in een vergelijkbare situatie ontmoeten. Het Oudercafé is een plek om ervaringen uit te wisselen en bij elkaar inspiratie te vinden.

Passend Onderwijscafé

Het Passend Onderwijscafé is een plek waar ouders en (onderwijs)professionals elkaar ontmoeten rondom passend onderwijs. En heeft als doel om de samenwerking tussen school en ouders te versterken door met elkaar in gesprek te zijn over thema's die raken aan passend onderwijs.

Interesse?

Via info@ppo-nk.nl kun je aangeven dat je een uitnodiging wilt ontvangen voor deze bijeenkomsten. Vermeld daarbij je naam, mailadres, telefoonnummer, de school waaraan je verbonden bent en voor welke bijeenkomsten je belangstelling hebt.

Ook in de agenda?

Is er een bijeenkomst van een andere organisatie dan PPO-NK die interessant is voor ouders met een kind dat extra ondersteuning nodig heeft? Stuur dan een mail met informatie over datum en onderwerp en een link naar meer informatie naar info@ppo-nk.nl, dan plaatsen we die bijeenkomst ook in deze agenda.

Wil je een reactie geven? Meld je dan eerst aan

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.