Nieuwsberichten

Vacature: leerkracht SKILL8

  • mei 2019
  • secretariaat PPO-NK
  • ·
  • Aangepast mei 2019
  • 2
  • 1985

Dit jaar doen 12 leerlingen uit groep 8 van verschillende scholen uit Alkmaar-Zuid mee aan de lessen van SKILL8. Zowel ouders, leerlingen als scholen zijn erg enthousiast over het aanbod. Dit willen we graag komend schooljaar voortzetten.

We zoeken op korte termijn, voor het nieuwe schooljaar, een leerkracht/IB-er om de groep op te starten en te begeleiden.

De lessen worden gegeven op de woensdagochtend van 8.30 tot 11.30 uur. Het eerste deel van de ochtend heeft een vakdocent van de VO school de leiding over de les. Het tweede deel verzorgt de SKILL8 docent de verwerking en afsluiting voor en met de kinderen. In de bijlage vind je meer informatie over de invulling van het project. (De data voor volgend schooljaar zijn nog niet ingevuld in het rooster). Het arrangement is voor 6 uur per week en kan op verschillende manieren ingezet worden, bv. vervanging voor de klas of uitbreiding van formatie of betaling ZZP-er.

Heb je interesse in de vacature of weet je iemand die volgens jou geschikt is om SKILL8 voort te zetten, neem dan contact op met Gerard Steenhof of Minke Biegstraaten. Heb je nog vragen? Bel dan

Minke Biegstraaten
m.biegstraaten@ronduitonderwijs.nl
06-42162550

Gerard Steenhof
g.steenhof@ppo-nk.nl
06-10357060

Wil je een reactie geven? Meld je dan eerst aan

Trefwoorden

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.