Hoe werkt de community?

Bijdrage (een idee, document of link) delen

  • jun 2016
  • PPO-NK
  • ·
  • Aangepast 19 mei
  • 1324

Iets delen

Heb je een interessant idee of een ervaring die je graag wil delen met anderen, dan kun je een bijdrage delen.

Om je idee of ervaring te delen maak je een bericht aan via de knop 'Deel' rechtsboven in de blauwe balk en kies voor 'Bijdrage'. Hiermee open je een nieuw venster waarin je je bericht kunt opstellen en plaatsen.

Maak gebruik van de volgende stappen om je bijdrage zo compleet mogelijk te presenteren aan de andere gebruikers.

Titel

Geef je bijdrage een titel die herkenbaar is.

Bespreek met

Geef aan met wie je dit bericht wilt delen.
Als je in een groep aan het kijken was en je vanuit die groep klikt op 'Delen', dan wordt hier automatisch de naam van die groep ingevuld. Wil je het delen met een andere groep? Zoek dan de naam van die groep uit de lijst op.

Werk samen

Zijn er meer mensen die iets zouden moeten kunnen invullen of kunnen meeschrijven in je bijdrage. Vul dan die namen in. Mag iedereen in- en/of aanvullen? Klik dan op 'Geef alle leden van de groep schrijfrechten'.

Mijn bijdrage

Deel hier je bericht. Eventueel kun je met de knoppen onderaan een document of een site als bijlage toevoegen.

Trefwoorden

Geef je bijdrage het juiste trefwoord.
DIT IS EEN BELANGRIJKE STAP VOOR DE VINDBAARHEID VAN DE BIJDRAGE.

Wanneer je wilt dat de bijdrage op een specifieke plek op de entree-pagina van je groep komt te staan, moet je het trefwoord van de bijbehorende widget invullen. Ben je het trefwoord vergeten? Klik dan op de Entreepagina op 'Wijzig widgets' (rechts boven in het scherm) en klik op het potloodje van de wigdet waar je de bijdrage aan toe wilt voegen.

Kijk bij 'Trefwoorden' welke trefwoorden horen bij de widget waar je je bijdrage aan wilt hangen. Vul dat trefwoord of die trefwoorden in in je bijdrage en hij zal op de juiste plek verschijnen.

Ben je vergeten het trefwoord in te vullen? Ga dan naar de tijdlijn van de groep. Daar staat je bijdrage bovenaan. Klik aan de rechterkant van je bijdrage op de drie puntjes en kies voor 'Wijzig'. Vul vervolgens het trefwoord alsnog in en klik op 'Wijzig'.

N.B. Wanneer je een kleine wijziging doet, zoals een trefwoord toevoegen, is het niet nodig dat alle leden van de groep daar een update van krijgen te zien. Zet in dat geval het vinkje 'Kleine wijziging (geen notificatie) aan.

Wil je een reactie geven? Meld je dan eerst aan

Trefwoorden

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.