Nieuwsberichten

Kom naar het Passend Onderwijs Café

  • mei 2018
  • 1324

Voer een goed gesprek over passend onderwijs

Het is een kunst om een goed, gelijkwaardig gesprek te voeren over passend onderwijs, een complexe situatie waarbij emoties en verschillende betrokkenen komen kijken. Als ouder en professional wilt u allebei het beste voor het kind. Dan is het juist belangrijk om goed naar elkaar te luisteren en ruimte te bieden voor elkaars ideeën, ook al zijn deze verschillend.

Wat heeft het kind nodig en wie kan wat betekenen? Tijdens het Passend Onderwijs Café op dinsdag 19 juni gaan we hiermee aan de slag. Bent u een ouder of professional en wilt u nieuwe inzichten opdoen? Kom ook!

Open en onderzoekend

Tijdens het Passend Onderwijs Café maakt u kennis met een werkvorm gebaseerd op systemisch werken. Dat betekent dat we op een open en onderzoekende manier gesprekken met elkaar voeren. Dat we kijken naar wat er is, uit de emotie stappen en vanuit daar zonder oordeel met elkaar praten. Zo overziet u als ouder of professional de situatie beter en blijft het kind centraal staan. En daar gaat het om.

Femmy Wolthuis, procesbegeleider, coach en trainer in het onderwijs en Sander Galjaard, consultant en procesbegeleider, delen deze avond hun jarenlange ervaringen.

Meld u direct aan!

Wanneer? 19 juni

Hoe laat? 19.00 – 21.00, inloop vanaf 18.45

Waar? Samenwerkingsverband PPO-NK, Hertog Aalbrechtweg 5, Alkmaar

Kosten? Geen

Wil je een reactie geven? Meld je dan eerst aan

Trefwoorden

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.