Nieuwsberichten

Regionale themaconferenties over passend onderwijs voor begaafde kinderen

  • feb 2018
  • 504

Wil je in één namiddag en avond op de hoogte zijn van landelijke én regionale ontwikkelingen m.b.t. passend onderwijs voor begaafde leerlingen in basis en voortgezet onderwijs?

Meld je dan aan voor één van de vier regionale themaconferenties 'Dubbel Bijzonder' die het Informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling (SLO) in maart 2018 organiseert van 16.00 -21.00 uur.

Op 13, 15, 21 en 22 maart zijn er vier regionale conferenties in Goes, Alkmaar, Bakkeveen en Amersfoort, met als thema 'Dubbel bijzonder' (begaafde leerlingen met kenmerken van leer- en/of gedragsproblemen). Op deze conferenties is tevens aandacht voor stimulerend signaleren en brede talentontwikkeling door middel van verrijkend (peergroep) onderwijs en voor de begeleiding van begaafde kinderen die (tijdelijk) dreigen uit te vallen of thuiszitten. Er is volop gelegenheid tot uitwisseling en netwerken met andere collega's in de regio.

De regionale conferentie is bedoeld voor coördinatoren/specialisten/ coaches op het gebied van begaafdheid, leraren, schoolleiders, bestuurders, onderwijsondersteuners, jeugdhulpverleners, leerplichtambtenaren en andere betrokkenen rondom de begeleiding van begaafde kinderen.

Kosten: €50,- inclusief materiaal, koffie/thee en netwerkborrel

Ben je expert en/of trainer op het gebied van 'dubbel bijzonder'? Neem dan ook deel aan de train-de-trainer die voorafgaand aan de conferentie van 13:00 - 16:00 uur plaatsvindt. Laat je inspireren en ontvang diverse hulpmiddelen waarmee je het belang van passende ondersteuning voor dubbel bijzondere leerlingen verder kunt uitdragen.

Kosten: €75,- voor het totale programma, inclusief de train-de-trainer met bijbehorende trainingsmaterialen

Ben jij er bij? Mis het niet en meld je snel aan via de website!

» Meer informatie over het programma en aanmelden

Ken je anderen voor wie deze regionale conferentie ook interessant is? Stuur deze informatie dan door en/of deel/like op social media via onderstaande links:

Delen via:

Facebook

Twitter

LinkedIn

Wil je een reactie geven? Meld je dan eerst aan

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.